Procedure

Hoe werkt het?

KFZ zet gemiddeld twee keer per jaar een callronde uit waarin geïnteresseerden worden uitgenodigd om op basis van een calltekst een projectvoorstel in te dienen. Een calltekst komt voort uit een concrete vraag van de Programmacommissie KFZ en het forensische zorgveld. De procedure hiervoor verloopt in 5 stappen:

  • Stap 1: Projectvoorstel ronde 1
  • Stap 2: Beoordeling van het projectvoorstel ronde 1
  • Stap 3: Projectvoorstel ronde 2
  • Stap 4: Beoordeling van het projectvoorstel ronde 2
  • Stap 5: Toekenning/afwijzing

Lees hier de uitgebreide procedure

Bij het schrijven van het projectvoorstel wordt er gebruik gemaakt van een standaard format. Deze is in te zien bij de openstaande call op callrondes.nl. Daarnaast worden de volgende documenten gebruikt:

Wil je meer weten over de subsidie en voorwaarden? Klik dan hier.

* Dit is de van ‘Resultaten Scoren’ overgenomen methode m.b.t. het opstellen van protocollen die uniforme kwaliteit van de ontwikkelde producten hoopt te garanderen.

Wanneer is de volgende callronde?

Het bekendmaken van een nieuwe callronde gebeurt via een aankondiging op de website, de nieuwsbrief van KFZ, LinkedIn en een bericht op KNAPP. Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan op de verschillende mediaplatforms.

Indienen van projectvoorstellen

Het indienen van projectvoorstellen verloopt via de online applicatie:

www.callrondes.nl

Voordat gebruik gemaakt kan worden van de applicatie moet een gebruiker zich registreren door rechts onderin op de knop 'registreren' te klikken. 

  • Geef aan voor welk domein (KFZ of KFZ-J of beiden) je je wilt registreren
  • Vul alle velden in

Nadat je aanvraag is goedgekeurd (dit kan enkele dagen duren) ontvang je een geautomatiseerde e-mail waarin je aanmelding wordt bevestigd.

 

Bezwaarprocedure

Wanneer u als indiener het niet eens bent met een besluit van de Programmacommissie KFZ, zal het projectteam eerst in gesprek gaan met de indiener uitleg te geven over de beslissing. U kunt contact opnemen met de contactpersonen van uw call, of contact opnemen via info@kfz.nl. Als u na het gesprek met het projectteam zich nog steeds niet kan vinden in het besluit, kan er bezwaar ingediend worden.

De bezwaarprocedure is hier te vinden.