Overzicht KFZ-producten nu beschikbaar!

Een overzicht van de opgeleverde KFZ-producten, gebundeld in een waaier kan nu besteld worden. Lees meer »

KFZ Quickscan

Eerste hulp bij implementeren: deze tool kan snel inzicht geven in de belemmerende en bevorderende factoren die spelen bij de implementie. Lees meer »

Terugblik Symposium KFZ 2018

Op 20 september 2018 vond de derde editie van het symposium KFZ producten plaats. Een speciale dag waarop de afgeronde KFZ-producten gepresenteerd werden aan het forensische veld. Lees meer »

Presentaties Symposium KFZ 2018

Benieuwd naar de presentaties die gegeven zijn tijdens de sessies op het Symposium KFZ of wil je er één terugzien? Bekijk ze hier. Lees meer »

Extra callronde najaar

KFZ zet een extra callronde uit in 2018. Deze callronde staat nu open voor het indienen van projectvoorstellen. Lees meer »

Callronde najaar 2018

KFZ is met een nieuwe callronde gestart die vanaf nu open staat voor het indienen van projectvoorstellen! Lees meer »

KFZ jeugd gaat van start met een precall

Het nieuwe programma KFZ-jeugd is gestart met een precall waarin de behoefteninventarisatie van het forensische jeugdveld centraal staat. Lees meer »

KFZ-nieuws mei

KFZ heeft een vliegende start gemaakt in 2018! Tijd om alles wat speelt en de afgeronde KFZ-producten nog even op een rijtje te zetten. Lees meer »

Start vrije callronde MO/RIBW

KFZ zet een vrije callronde uit, speciaal gericht op de MO/RIBW setting. Vanaf nu kunnen projectvoorstellen ingediend worden. Lees meer »

Presentaties KFZ Symposium 2017 online

Hier kunt u de presentaties terugvinden die op 21 september zijn gegeven over verschillende KFZ producten. Lees meer »