Ambassadeurs

"De KFZ-ambassadeur: de sleutel tot kwaliteit!"

 

De KFZ-ambassadeur houdt bij welke KFZ-producten worden opgeleverd, welke in ontwikkeling zijn en welke geïmplementeerd kunnen worden en communiceert dit binnen de eigen organisatie. Dat helpt de organisatie om kwalitatief goede zorg te kunnen bieden.

De KFZ-ambassadeur signaleert belangrijke aandachtspunten en behoeften vanuit het veld en communiceert dit met het programma KFZ. Zo geeft iedere organisatie input aan het Programma KFZ. Dat is fijn, want het Programma KFZ is graag op de hoogte van wat er in het veld speelt. De KFZ-ambassadeur onderhoudt daarvoor contact met het projectteam van het Programma KFZ. 

Wil jij ambassadeur worden voor jouw organisatie? Dan volg je deze stappen: 

1. Check of er niet al een KFZ-ambassadeur binnen jouw organisatie is. Het is mogelijk dat een organisatie meerdere KFZ-ambassadeurs heeft, kijk daarom wat voor jullie handig is. 

2. Stem intern af of jij de juiste persoon bent om deze rol op je te nemen. 

3. Mail naar info@kfz.nl om je aan te melden als KFZ-ambassadeur. Er zal een online kennismakingsgesprek worden gepland, waarin je al jouw vragen kunt stellen en je alle benodigde informatie voor het ambassadeursschap krijgt. 

4. Wanneer je KFZ-ambassadeur bent, is het goed om jezelf binnen je eigen organisatie bekend te maken. Zo weet iedereen jou te vinden.

Profiel KFZ-ambassadeur

Tips voor de KFZ-ambassadeur

  • Schrijf je in voor de Nieuwsbrief
  • Volg KFZ op LinkedIn
  • Maak een account aan op het besloten platform KNAPP en sluit je aan bij de groep KFZ-ambassadeurs 
  • Schrijf je in voor de ambassadeursbijeenkomsten en het eerstvolgende KFZ-symposium in het najaar
  • Wees op de hoogte van de activiteiten rondom KFZ. Deze worden gecommuniceerd via de website, de Nieuwsbrief, LinkedIn en KNAPP. 
  • Promoot KFZ, en de opgeleverde producten, binnen jouw organisatie 
  • Inventariseer onder je collega’s waar behoefte aan is en zoek bij resultaten of er KFZ-producten zijn opgeleverd rondom dit onderwerp 

Heb je vragen over het KFZ-ambassadeursschap? Mail dan naar info@kfz.nl.