Terug

Website technologieën forensische zorg

Publicatiedatum: 30 september 2021

Virtual reality, mobiele apps, wearables, gebruik jij ze wel eens in de behandeling of begeleiding van een patiënt of cliënt? Of ben jij daar benieuwd naar? Dan zoeken we jouw input!

KFZ is in samenwerking met het EFP en Transfore bezig met het ontwikkelen van een website over technologieën die gebruikt kunnen worden binnen de forensische zorg. Om deze website zo goed mogelijk in te vullen en vorm te geven, nodigen we je van harte uit om de vragenlijst in te vullen. 

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Mocht je vragen hebben over deze vragenlijst of het project, kun je contact opnemen via techwijzerfz@efp.nl

Deze website zal een overzicht bieden van technologieën die ingezet kunnen worden in de behandeling en begeleiding binnen de forensische zorg, zoals mobiele apps, virtual reality, wearables en online modules. Daarnaast zal de website gebruikt worden als platform om kennis, ervaringen en beschikbaar materiaal te delen over deze technologieën. Op deze manier hoeven professionals het wiel niet opnieuw uit te vinden.
 
Namens het projectteam alvast bedankt!