Terug

KFZ-Symposium 2022: kijk de presentaties terug!

Publicatiedatum: 22 november 2022

Op donderdag 27 oktober was het feest: het jaarlijkse KFZ-Symposium!
 
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten voor de forensische zorg was je die dag bij de Prodentfabriek of online aan het juiste adres. 15 verschillende sprekers gaven een presentatie over hun recent opgeleverde product of onderzoek bij KFZ of KFZ-Jeugd. Daarnaast wist Clare Macfarlane, tussen het luisteren door een energieke sessie te verzorgen: Van luisteren naar doen!
 
Minstens zo belangrijk als het presenteren van nieuwe kennis is aandacht voor Implementatie. Want hoe zorg je dat nieuwe kennis en tools ook daadwerkelijk ingezet worden binnen jouw instelling? Daarover gingen dagvoorzitters Angela Besselink en Niki Kuin in gesprek met Marion Kersten en Evelien Tulp. Wat kunnen we leren over implementeren uit onderzoek? En wat uit de praktijk? 

Volgend jaar vieren KFZ en KFZ-Jeugd hun jubileum. Mis het niet en schrijf donderdag 9 november 2023 alvast in je agenda!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het Jubileum Symposium, zoals informatie over de presentaties en de locatie? Wil je als eerste de link naar het inschrijfformulier ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de speciale Jubileum Nieuwsbrief editie: Aanmelden Jubilieum Nieuwsbrief

Presentaties
Via onderstaande linkjes kun je de presentaties terug kijken: