Terug

23 januari: KFZ-Ambassadeursbijeenkomst

Publicatiedatum: 12 december 2022

Op maandag 23 januari vind weer een KFZ-Ambassadeursbijeenkomst plaats! Deze uitnodiging voor de eerste bijeenkomst van 2023 is alleen bestemd voor de KFZ Ambassadeur. Ben je dat niet en wil je dat wel zijn, of wil je weten wie de ambassadeur binnen jouw instelling is?  Neem dan contact met ons op via info@kfz.nl.

We organiseren dit jaar 3 sessies, met als doel de vragen van de KFZ- ambassadeurs te beantwoorden in een vorm die jullie prettig vinden. De eerste online- sessie staat gepland op maandag 23 januari 2023 van 14:00 tot 16:00 uur. Samen verkennen we het Kwaliteitskader Forensische Zorg(KKFZ) en gaan we in op hoe KFZ-producten kunnen helpen bij de invulling en implementatie van het KKFZ. Daarbij kunnen vragen gesteld worden die helpen bij de vertaalslag naar de eigen praktijk. 

De tweede en derde sessie worden gepland in april en juni 2023. In het najaar zal er weer een KFZ-symposium georganiseerd worden. 

Deze uitnodiging is tevens een uitvraag en geldt voor ons ook ter voorbereiding op de bijeenkomst. Heb je vragen, dan wil ik je uitnodigen deze bij de aanmelding via het aanmeldformulier ook vast te stellen.

Tot 23 januari 2023 14:00 uur! 

Vriendelijke groeten, 

Yaela Mulder (ymulder@efp.nl) & Karlien van der Lucht (kvanderlucht@efp.nl)